HENNEKENS Hout Holz Timber B.V. is voortgekomen uit de overname van de handelsactiviteiten van HouthandelĀ P. Beckers B.V te Roermond (medio 2006).

DGA Ing. Gaby Hennekens heeft na afronding van een de middelbare en hogere westerse bosbouwstudie aan IAH Larenstein te Velp, ervaring opgedaan in de verschillende facetten van de rondhouthandel, bosexploitatie en bosbeheer.

De hoofdactiviteit van HENNEKENS Hout Holz Timber B.V. bestaat uit de handel in rondhout/ stamhout van Europese houtsoorten met haar aanverwante/ bewerkte houtproducten. Het hout wordt zowel op stam (bos- en infra/ gww-exploitatie) als geveld aan de weg ingekocht. Voor diverse projecten verzorgen wij tevens shredderwerk/ versnipperen takhout, stobbenfrezen en/ of rooien, aangevuld met bijbehoren grondwerk.
In het overzicht ‘opmerkelijke klussen’ staan een aantal van onze activiteiten vermeld.

In deze bedrijfstak die continu werkt aan natuurontwikkeling en bosbeheer staan maatschappelijk verantwoord ondernemen en certificering centraal. Wij ondersteunen de FSCĀ® certificeren en geven extra aandacht aan de unieke beleving van het bos en de geweldig houtproducten die uit de bossen voort komen.

Ing. G Hennekens