Dierentuinen

In de loop der jaren hebben wij ervaring opgebouwd in het aanleveren van rond- en bewerkt hout voor de inrichting van dierenverblijven. Een aantal grote Nederlandse dierentuinen behoren tot onze klantengroep.

We hebben al hout mogen leveren voor de inrichting van verblijven van de berggorilla, giraffe, olifant, beer en diverse apensoorten. In samen spraak met opdrachtgever of architect zoeken wij naar een gewenst resultaat met hout uit de regio. Uiteraard indien gewenst met een FSC 100 % certificaat.

Wij hebben mogen leveren bij:

Olifanten verblijf Artis

Voor de nieuwbouw van het olifanten verblijf van ARTIS te Amsterdam hebben we een 10 mtr lange eiken klimboom mogen leveren en een eik met kluit van 17 mtr lengte. Geen gemakkelijke klus maar een met veel voldoening en het resultaat mag er zijn!

Lees meer

Eiken stammen dierentuin Artis

Voor het nieuw te bouwen chimpansee verblijf op Artis hebben wij de klimbomen en diverse Europees eiken stammen mogen leveren. Weer een leuke uitdaging die snel gerealiseerd moest worden. Met dank aan Bureau Landlab uit Arnhem.

Lees meer

Bokito-proof klimbomen

Na de uitbraak van Berggorilla Bokito uit het verblijft te Diergaarde Blijdorp te Rotterdam, krijgt het gorilla familie een nieuw verblijf. Wij zijn benaderd voor de levering van Bokito-proof klimbomen. Geleverd Europees eiken klimbomen van wel 3,5 ton aan gewicht.

Lees meer