Natuurspeeltuinen

Wat begonnen is als een maatschappelijk projectje met steun aan een lokale basisschool, is uitgegroeid tot een aparte tak van sport. Het leveren van houtproducten voor de inrichting van natuurspeelplekken. Traditionele schoolpleinen of nieuw in te richten openbare speelplaatsen worden steeds meer ingericht met een natuurlijk karakter. Deze worden ingevuld met tal van ideeën als:

  • Klim- en klauterbomen
  • Stapstenen en knuppelpaadjes
  • Bezaagde liggers voor een pad
  • Robuuste parkmeubilair
  • Rondhoutpalen die in een creatie een speel-/ trapveldje vormen

Ronald Mc Donald Kindervallei

Het is toch super als je iets kunt betekenen voor de medemensen die het wat moeilijker heeft, zeker helemaal als het kinderen betreft. Door de Stichting @ De Knoevel benaderd voor een invulling te geven aan de al fabelachtige tuin van Ronald Mc Donald Kindervallei te Houthem. Samen met de bedrijven Van der Linden Groen…

Lees meer

Klimbomen geleverd

Één lading van 5 Europees eiken geschilde en geschuurde klimbomen voor 4 Schoolpleinen te Vlaanderen in te Zelzate en regio Kempe

Lees meer

Watergoot eiken boomstam

Een nieuwe watergoot uit een Europees eiken boomstam. In opdracht van Kinderland Emsland Speeltoestel te Ede voor de inrichting van een natuurspeelplek te Amersfoort. Klik hier voor videobeelden van deze watergoot.

Lees meer

Speelplein basisschool

Nieuw aangelegd speelplein bij basis school IKC Triviant te Stein. In opdracht van DonkerGroen Roermond geleverd diverse maten Europees eiken palen en klauterbomen. Dit moet garant staan voor veel speel genot!!

Lees meer