FSC keurmerk

Wij bieden een breed scala aan Europese houtsoorten met FSC-certificaat van eiken trilpalen tot populieren papierhout.

Sinds 25 september 2006 beschikken wij over een FSC®-certificaat, nummer NC-COC-029615-HB. Houtstromen die gelabeld zijn met dit FSC-certificaat hebben een gegarandeerde duurzame herkomst. Vanuit overheidswegen wordt getracht uitsluitende gecertificeerde producten in te kopen. Ook steeds meer aannemers en andere houtverwerkende bedrijven kiezen hiervoor. Het sluit naadloos aan binnen het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Voor meer informatie over het FSC-keurmerk ga naar de offieële site: www.fsc.org

FSC keurmerk van Hennekens Hout Holz Timber

FSC keurmerk

FSC-certificering staat voor Forest Stewardship Council, een wereldwijde non-profitorganisatie die duurzaam bosbeheer bevordert. FSC-hout wordt verantwoord gekapt, waarbij rekening wordt gehouden met milieu-, sociale en economische aspecten. Door FSC-hout te kopen, draag je bij aan het behoud van bossen en biodiversiteit, verminder je de ecologische impact en ondersteun je lokale gemeenschappen.

” Kies bewust voor duurzaamheid met FSC-gecertificeerd hout”

FSC keurmerk van Hennekens Hout Holz Timber

Hoe herken je FSC gecertificeerd hout?

Hout met het FSC-label en certificaat staat garant voor duurzaamheid. Elk FSC-gecertificeerd bedrijf heeft een unieke code waarmee je de herkomst van het hout kunt traceren. Ontdek hier hoe je FSC-hout kunt identificeren en kies voor verantwoordelijkheid bij je aankoop.

Ons FSC houtassortiment

Wij zijn sinds 2006 FSC gecertificeerd en zijn herkenbaar onder het FSC registratienummer NC-COC-029615-HB..
Hennekens Hout Holz Timberj biedt een breed scala aan Europese houtsoorten met FSC-certificaat van eiken trilpalen tot populieren papierhout.

Voor meer informatie over het FSC-keurmerk klik hier.